Tilbage til forsiden
Om Foreningen for Biodynamisk Jordbrug
Biodynamisk dyrkning
Liste over biodynamiske avlere
Her kan du købe biodynamisk
Regler og kontrol
Film og podcast om biodynamik
Frugtbare frø
Biodynamisk såkalender
Biavl
Biodynamisk mad og vin
Materiale om foreningen
Bliv medlem af
Links til relevante hjemmesider
Søg på denne hjemmeside
Kalender

Arkiv over nyheder

Kontakt foreningen

biodynamisk.dk er en C02-neutral hjemmeside

Derfor biodynamisk 4

< Tilbage




Gourmetkok ser grønt på Rødmose Gartneri
Som køkkenchef på Michelinrestauranten Lyst i Fjordenhus i Vejle går Daniel McBurnie efter lokale, bæredygtige grøntsager med stor smag. Tag med kokken og gartner Endrik Maat ud i kålmarken på Gartneriet Rødmose. Her taler de to fagfolk om, hvordan biodynamiske råvarer giver smag, livsglæde og god ernæring.

 


Podcasten er produceret af Peter Nordholm Andersen for Foreningen for biodynamisk jordbrug. Produktionen er støttet af Fonden for Økologisk Landbrug.