Bliv medlem af foreningen
Som medlem af Foreningen for Biodynamisk Jordbrug får du bladet Biodynamisk Jordbrug 4 gange om året. I det kan du læse om
• nyheder fra biodynamiske landbrug
• møder, kurser og studieture for både forbrugere og fagfolk,
• baggrundsartikler og holdninger
• fødevarekvalitet og sundhed
• forskningsresultater
• interview med landmænd, forarbejdere og forskere
Samtidig er du med til at støtte og udvikle det biodynamiske jordbrug og oplysningsarbejde og dermed sikre et større udbud af biodynamiske produkter.
Medlemskab inkl. tidsskriftet Biodynamisk Jordbrug 4 gange årligt
• Introduktionspris for nye medlemmer det første år: 200,- kr.
• Medlemskontingent pr år 325,- kr. (750,- kr. for jordbrugere og grossister).
Som medlem får du rabat på den årlige såkalender fra Maria Thun (115 kr. mod normalt 140 kr. - priser inkl. porto) og på hendes havebog (150 kr. mod normalt 190 kr. - priser ekskl. porto). Desuden får medlemmer rabat på visse af foreningens studieture og temamøder.
Hvis du ønsker at tegne medlemskab, så ring eller send en mail med dine adresseinformationer:
Peter Nielsen
Telefon: 61 74 30 50
Email kontor@biodynamisk.dk
Medlem af en sundere udvikling
Videnskabelig forskning* har vist, at den biodynamiske dyrkningsform er den mest bæredygtige - den giver mest mangfoldighed, biologisk liv og humusdannelse i jorden. Set i lyset af klimaændringer er det desuden af stor betydning, at den biodynamiske metode er bedre end økologisk og konventionel dyrkning til at optage og binde CO2 fra atmosfæren i jordens kulstofpulje. Med biodynamisk dyrkning er det muligt at gøre landbruget til et positivt 'klimalandbrug'
En lang række undersøgelser** viser desuden, at der er mere livskraft i biodynamiske produkter. Der er derfor gode grunde til at styrke det biodynamiske jordbrug og dermed sundheden i både muld og mennesker.
* DOK-forsøget i Schweiz: Resultat fra 21 års dyrkning, hvor man har sammenlignet biodynamisk, økologisk og konventionel dyrkning.
** Afsnittet om de billeddannende metoder i bogen Økologisk fødevarer og menneskets sundhed. Rapport fra Forskningscenter for Økologisk Jordbrug, 2001