Tilbage til forsiden
Om Foreningen for Biodynamisk Jordbrug
Biodynamisk dyrkning
Liste over biodynamiske avlere
Her kan du købe biodynamisk
Regler og kontrol
Videofilm om biodynamik
Frugtbare frø
Biodynamisk såkalender
Biavl
Biodynamisk mad og vin
Materiale om foreningen
Bliv medlem af
Links til relevante hjemmesider
Søg på denne hjemmeside
Kalender
Biodynamisk jobformidling

Arkiv over nyheder

Kontakt foreningen

biodynamisk.dk er en C02-neutral hjemmeside

Biodynamisk jobformidling

Kok/køkkeleder søges til Hadruplunds økologiske/biodynamiske køkken Kok/køkkeleder søges til Hadruplunds økologiske/biodynamiske køkken
Hadruplund er en institution for børn og unge, ml. Horsens og Odder. De skriver: Vi søger et menneske, der brænder for at lave mangfoldig mad, meget vegetarisk af de allerbedste biodynamiske og økologiske råvarer!!  
Et menneske med indsigt i de livskræfter, der er så grundlæggende for alle og især de børn og unge, der bor her. At lave mad, der rammer alle sanser og danner grundlaget for det videre pædagogiske arbejder alle andre her udføre, så det er en meget central arbejdsopgave at stå i!! Køkkenet er ligesom hjertet her :). Så den vi søger skal også have (helse)pædagogisk interesse.
Det er en fuldtidstilling og vi får alle det samme i løn, 29.000 pr mdr.
 På www.hadruplund.dk  kan man læse om vores ernæringspolitik m.m.. Kontakt Catrine på 50 92 17 20 eller forstander Mette på Mette@hadruplund.dk

Knuthenlund Knuthenlund søger medarbejdere med kendskab til biodynamisk
Knuthenlunds malkefår og køer skal have en ny ‘chef’, der gerne skal have interesse for biodynamisk dyrkning.
Se annoncerne her.

Hertha Levefællesskab søger mejerikyndig landmand Hertha Levefællesskab søger mejeri-kyndig landmand
Hertha har et lille biodynamisk landbrug med en stor intensitet. Både når det gælder det faglige arbejde med at producere fødevarer af høj kvalitet, og de sociale relationer. Landbruget med 9 køer og tilhørende mejeri er beskyttet værksted for 7-8 udviklingshæmmede voksne beboere og en vigtig del af Levefællesskabets liv og aktivitet. Der er ansøgningsfrist den 1. august –  se jobopslaget her.
 
Majattas biodynamiske mejeri søger mejerist Marjattas biodynamiske mejeri søger mejerist
Marjattas gård Stranhøj ved Tappernøje har 12 køer og eget mejeri – der som på Hertha er et beskyttet værksted for voksne med fysiske eller psykiske handicap. Mejeriet forarbejder mælken til produkter til hele Marjattas mange huse.
Se stillingsoplaget her


Biodynamisk landmand i MexicoVi søger en gartner til DSI KAMMERGAVE
Kammergave er et botilbud for psykisk syge
(www.kammergave.dk).

Han/hun skal være interesseret i at have beboerne med ud i marken og lære dem at passe grøntsagerne og høste dem. Arbejdet i haven er baseret på håndarbejde.
I 2013 har vi dyrket 1 ha grøntsager, urter og blomster. En opgave, der kræver erfaring i at dyrke grøntsager og evnen til at bygge en lokal afsætning op. Vi har en gårdbutik, som bliver udvidet i løbet af foråret. I 2013 har vi solgt for ca. 90.000,- udover det, vi selv har spist på Kammergave.
Kammergave har en malkekvægbesætning på 60 køer på gården og 100 ha jord.
De to vigtigste krav til en kandidat er rummelighed og stor erfaring i grøntsagsdyrkning og salg af grøntsager.

Biodynamisk landmand i Mexico Vil du være biodynamisk landmand i Mexico?
Thomas Kok fra madhuset Thomas Kok i Ishøj søger en driftsleder til sin økologiske gård i Mexico på 150 ha, som han gerne vil have den dyrket biodynamisk. Der er ideelle muligheder for at udvikle gården og dyrke mere frugt og grønsager og sælge dem lokalt. Gården har 3 ansatte, og Thomas Kok er der flere gange om året. Der er bolig til en familie på stedet. Se http://www.terrazadelatierra.com/ Flere oplysninger hos Thomas Kok på thomaskok@thomaskok.dk

Fokhol - Biodynamisk gård i NorgeNorges største biodynamisk gård søger medarbejder
Norges største biodynamisk gård søger 2 medarbejdere
100 ha, malkekøer, grønsagsavl, arbejde med heste og traktor, kursussted: Fokhol Gård ved Stange er et aktivt sted, der står centralt i den biodynamiske bevægelse i Norge. De søger dels en medarbejder til køerne, dels en madlaver til ders kursuskøkken. Gården ejes af en fond og drives af en gruppe på tre landmænd. Interesseret i at være med? Se annoncen her.Søger du job eller medarbejdere, kan du præsentere dine ønsker her. Send din tekst til biodynamisk-forening@mail.tele.dk eller ring på 86 19 94 45